Nu öppnar vi!

Äntligen slår vi upp portarna igen. Fantastiska utställningar och ett dignande utbud av keramikkurser att fylla sommarens dagar med. Välkommen till KKAM - en gemensam verksamhet på två adresser.

Inlämning och värdering

I sommar vankas det keramikauktion. KKAM i samarbete med Skånes Auktionsverk och Joakim Bengtsson bjuder in till auktion. Inlämning och värdering efter påsk.

Inlämning och värdering

I sommar vankas det keramikauktion. KKAM i samarbete med Skånes Auktionsverk och Joakim Bengtsson bjuder in till auktion. Extra Inlämning och värdering på museet.

Master Class

En Master Class är helt inriktad på att lära och fördjupa sig i en specifik teknik. Det man får med sig från kursen är kunskap och inspiration, inte ett bränt och glaserat verk. Denna gången fördjupar vi oss i hur man gör tryck på lera.

Keramikauktion

Passa på att sälja eller köpa Skandinavisk keramik på sommarens keramikauktion. Det utlovas hederlig slagauktion med många fantastiska objekt under klubban.

Kulturnatten

Skönsång av Höganäs manskör och keramikprat med Joakim Bengtsson är programpunkterna KKAM Museet bjuder på denna Kulturnatt. Fritt inträde kl.17-20. Välkommen

Finissage – Sofia Kroon Walter

Avslutningsskål och mingel med sofia kroon walter - KKAMs första Artist in Residence. Missa inte utställningen som residenset utmynnade i, Välkommen på finissage , utställningens sista dag!