För skolor

Skolklasser från f-klass till högskolor är varmt välkomna till KKAM.

Skolbokningar

Det händer något speciellt när en elev får en klump lera framför sig. Fantasin sätter fart, skaparglädjen vaknar och händerna börjar forma. Koncentrationen går nästan att ta på, eleverna utvecklas framför dina ögon. Kanske är det Höganäs nästa stora keramiker som skapar sitt första verk?

Boka in din skola, klass eller kanske en mindre grupp elever. Här får de skapa i lera i våra nybyggda verkstäder. Verken bränns och glaseras och kan hämtas när de är klara.

Vi har ett upplägg som är speciellt utformat för skolor, men om du har andra tankar och upplägg lyssnar vi gärna. Tillsammans skapar vi en lättsam lektion med lite SO, Bild och NO, som passar alla åldrar.

Även för elever med särskilda behov

Det är enkelt att komma hit och våra lokaler är lätta att vara i, oavsett vad man har för behov. Kontakta oss, så gör vi ett upplägg som passar er.

Ateljén är öppen för skolbokningar under höstterminen från vecka 34. Måndag till torsdag 09.00-12.30

Se eleverna växa i vår kreativa miljö och ateljé. Välkommen till skolverkstaden

För mer information och tillgängliga tider kontakta Johan Bjärntoft johan@kkam.nu

På gång

Ansökan till novembersalongen öppen

Vi bjuder in konstnärer, verksamma i Nordvästskåne, att ansöka om medverkan till årets novembersalong. Läs mer om ansökningsförfarandet här.

KKAM-vän

Som årsvän får man fri entré till museet med obegränsat antal besök under året. Man erhåller årets keramikminiatyr får inbjudan till evenemang och vernissager samt 10% rabatt på konsthantverk och...

Christel Amos Jönsson

Höganäs kommuns kulturpristagare, Christel Amos Jönsson, visar utvalda delar av sina arbeten i museets Ateljérum.

Visa allt som är på gång