För skolor

Skolklasser från f-klass till högskolor är varmt välkomna till KKAM.

Skolbokningar

Det händer något speciellt när en elev får en klump lera framför sig. Fantasin sätter fart, skaparglädjen vaknar och händerna börjar forma. Koncentrationen går nästan att ta på, eleverna utvecklas framför dina ögon. Kanske är det Höganäs nästa stora keramiker som skapar sitt första verk?

Boka in din skola, klass eller kanske en mindre grupp elever. Här får de skapa i lera i våra nybyggda verkstäder. Verken bränns och glaseras och kan hämtas när de är klara.

Vi har ett upplägg som är speciellt utformat för skolor, men om du har andra tankar och upplägg lyssnar vi gärna. Tillsammans skapar vi en lättsam lektion med lite SO, Bild och NO, som passar alla åldrar.

Även för elever med särskilda behov

Det är enkelt att komma hit och våra lokaler är lätta att vara i, oavsett vad man har för behov. Kontakta oss, så gör vi ett upplägg som passar er.

Ateljén är öppen för skolbokningar vårterminen 2023 vecka 5-21 och höstterminen från vecka 34. Måndag till torsdag 09.00-12.30

Se eleverna växa i vår kreativa miljö och ateljé. Välkommen till skolverkstaden

För mer information och tillgängliga tider kontakta Johan Bjärtoft johan@kkam.nu

På gång

Renata Francescon – Silvae

I utställningen närmar sig Renata Francescon myten och sagan, där skogen oftast betraktas som mystisk, främmande, fördold, fylld av hemligheter och okända väsen.

Förslag till utbyggnad

En destination för konst, keramik och konsthantverk samt en mötesplats på Höganäs Öfre. Gipp arkitekturs förslag finns som modell på museet.

Vårt nya namn

Vad står egentligen de fyra bokstäverna för?

Visa allt som är på gång