bild saknar alt attribut

För skolor

Skolklasser från f-klass till högskolor är varmt välkomna till KKAM.

Skolbokningar

Det händer något speciellt när en elev får en klump lera framför sig. Fantasin sätter fart, skaparglädjen vaknar och händerna börjar forma. Koncentrationen går nästan att ta på, eleverna utvecklas framför dina ögon. Kanske är det Höganäs nästa stora keramiker som skapar sitt första verk?

Boka in din skola, klass eller kanske en mindre grupp elever. Här får de skapa i lera i våra nybyggda verkstäder. Verken bränns och glaseras och kan hämtas när de är klara.

Vi har ett upplägg som är speciellt utformat för skolor, men om du har andra tankar och upplägg lyssnar vi gärna. Tillsammans skapar vi en lättsam lektion med lite SO, Bild och NO, som passar alla åldrar.

Även för elever med särskilda behov

Det är enkelt att komma hit och våra lokaler är lätta att vara i, oavsett vad man har för behov. Kontakta oss, så gör vi ett upplägg som passar er. Ateljén är öppen för skolbokningar,  måndag till torsdag 09 – 12.30.
För mer information och tillgängliga tider kontakta Johan Bjärntoft johan@kkam.nu

Se eleverna växa i vår kreativa miljö och ateljé. Välkommen till skolverkstaden

På gång

Konsthallen 2024

Programmet för 2024 års utställningar i konsthallen är spikat, dock med viss reservation för eventuella datumförskjutningar. Vi kan med glädje konstatera att 2024 bjuder på ännu ett härligt utställningsår!

Gavelrummen 2024

Gavelrummen bjuder på många intressanta utställningar med stor variation i material och utformning. Årets utställningsprogram finns här.

Visa allt som är på gång