Anmälningsvillkor

Bokningsvillkor och regler

Betalning

Kursavgift ska betalas i förskott via boka.se

Inställd utbildning

Vi försöker alltid genomföra planerade kurser. Kurser med för få bokade deltagare kan dock komma att ställas in. En annan anledning till att en utbildning ställs in är om kursledaren plötsligen blir sjuk. Vid inställd kurs återbetalas hela kursavgiften.

Överlåtelse av kurs

Vid förhinder kan platsen överlåtas till annan person efter samråd med oss. Detta sker via kontakt med Johan Bjärntoft, johan@kkam.nu.

Avbokningsregler

Enligt distansavtalslagen är det 14 dagars ångerrätt. På KKAM tillämpar vi att du har du möjlighet att helt kostnadsfritt avboka kursen fram till 7 dagar innan kursstart. Avbokning skall ske i boka.se med avbokningskod som du erhöll när kursen bokades i boka.se. När avbokning sker i boka.se återbetalas kursavgiften på samma sätt som betalningen gjordes då kursavgiften betaldes i boka.se.
Återbetalning sker till dig några dagar efter att kursen börjat.

I samband med sjukdom har du alltid rätt att avboka kursen. Återbetalning sker av hela kursavgiften om du uppvisar läkarintyg.
Avbokning vid sjukdom sker via kontakt med Johan Bjärntoft, johan@kkam.nu

GDPR – personuppgifter

Genom att göra bokning hos oss accepterar du att vi behandlar era personuppgifter i enlighet med GDPR. Vill du ha mer information se integritetspolicy på www.kkam.nu.